Groene salade met pistachedressing
Aan de slag
Brood ontkorsten en in keukenmachine tot fijn kruim malen. In koekenpan 2 el olie verhitten. Broodkruim op laag vuur in 4 minuten knapperig en goudbruin bakken, af en toe roeren. Pistachenoten pellen. Onder koud stromend water stugge velletjes en zout van nootjes wrijven.
In slakom dressing kloppen van rest van olie, sjalot, knoflook, limoensap, mosterd en tijm. Op smaak brengen met zout en peper. Frisée, rucola, tuinkers en pistachenoten door dressing mengen. Geroosterde broodkruim erover strooien.
Groene salade met pistachedressing
bijgerecht
null personen
205 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Brood ontkorsten en in keukenmachine tot fijn kruim malen. In koekenpan 2 el olie verhitten. Broodkruim op laag vuur in 4 minuten knapperig en goudbruin bakken, af en toe roeren. Pistachenoten pellen. Onder koud stromend water stugge velletjes en zout van nootjes wrijven.
In slakom dressing kloppen van rest van olie, sjalot, knoflook, limoensap, mosterd en tijm. Op smaak brengen met zout en peper. Frisée, rucola, tuinkers en pistachenoten door dressing mengen. Geroosterde broodkruim erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sneetjes Pain Madeleine
7 eetlepels olijfolie
125 g pistachenoten
1 sjalot
1 teentje knoflook
1 limoen
1 theelepel Dijonmosterd
1 theelepel gedroogde tijm
1 zak friséesla
1 zak rucolasla
1 bakje tuinkers
Dit heb je nodig
keukenmachine