Pikante groene salade
bewaar
bewaar

Pikante groene salade

Het zoetzure van de granaatappel en het pittige van sambal. Deze salade is absoluut niet saai!

20 min. bereiden

licht pittig

7 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de granaatappel. Verwijder boven een kom met een theelepel de zaden en vang het sap op. Roer in een kopje de olie, sinaasappelsap, granaatappelsap, zout en sambal tot een dressing. Snijd de sjalot in flinterdunne ringen.

Schil de avocado, halveer en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in schijfjes. Meng de sjalotringen, avocado en sla met de granaatappelpitten en schep de dressing erdoor.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pikante groene salade

Het zoetzure van de granaatappel en het pittige van sambal. Deze salade is absoluut niet saai!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig