Mosselen met mosterdsaus
bewaar
bewaar

Mosselen met mosterdsaus

20 min. bereiden

13 ingrediënten

Aan de slag

Mosselen grondig wassen in bak met koud stromend water. Geopende mosselen met bolle kant tegen aanrecht tikken. Sluit de mossel zich niet, dan verwijderen. Uien pellen en in ringen snijden. Peen schoonmaken en in plakken snijden. Bleekselderij wassen en in grove stukken snijden.

Mosselen met groenten, peterselie, laurier en wijn in grote pan opzetten en mosselen afgedekt in 5 à 8 minuten op hoog vuur gaar koken tot alle schelpen open zijn. Pan af en toe goed omschudden. Niet geopende mosselen verwijderen. Intussen citroen uitpersen. Mayonaise, zure room, citroensap en mosterd tot sausje roeren. Op smaak brengen met zout, peper en suiker. Mosselen serveren met mosterdmayonaise, frieten en gemengde sla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosselen met mosterdsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig