Varkensschnitzels met citroenjus
Aan de slag
Boen citroen schoon en rasp helft van schil. Halveer citroen en pers een helft uit (andere helft wordt niet gebruikt). Meng met vork in diep bord bloem met mespunt zout en peper. Dep filetlapjes droog met keukenpapier en wentel door gekruide bloem. Schud overtollig bloem van vlees af. Verhit in koekenpan 2 eetlepels boter. Bak schnitzels in ca. 8 minuten goudbruin en gaar. Neem schnitzels uit pan en houd warm. Citroenrasp- en sap en 1 eetlepel water door bakvet roeren. Roer aanbaksels goed los. Smelt rest van boter in jus. Leg schnitzels op borden en schenk jus erover. Knip koriander fijn erboven.
Varkensschnitzels met citroenjus
hoofdgerecht
null personen
320 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boen citroen schoon en rasp helft van schil. Halveer citroen en pers een helft uit (andere helft wordt niet gebruikt). Meng met vork in diep bord bloem met mespunt zout en peper. Dep filetlapjes droog met keukenpapier en wentel door gekruide bloem. Schud overtollig bloem van vlees af. Verhit in koekenpan 2 eetlepels boter. Bak schnitzels in ca. 8 minuten goudbruin en gaar. Neem schnitzels uit pan en houd warm. Citroenrasp- en sap en 1 eetlepel water door bakvet roeren. Roer aanbaksels goed los. Smelt rest van boter in jus. Leg schnitzels op borden en schenk jus erover. Knip koriander fijn erboven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
1 el tarwebloem
2 ongepaneerde varkensschnitzels
4 el ongezouten roomboter
2 takjes verse koriander
Dit heb je nodig
keukenpapier