Varkensschnitzel met rauwe ham
bewaar
bewaar

Varkensschnitzel met rauwe ham

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel elke schnitzel in 3 stukken en bestrijk met 2 el olie. Bestrooi met peper naar smaak en de salie. Leg een plak ham op het werkblad en leg er een stuk vlees op. Vouw de ham om het vlees en leg apart. Herhaal met de rest van het vlees.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in ca. 8 min. gaar. Keer regelmatig. Bak de laatste 3 min. de zilveruitjes mee. Verdeel de rucola over 4 borden en leg het vlees en de uitjes erop. Lekker na de spaghettini met tomaat en met de sperziebonen met rucola en kaas (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

combinatietipLekker na de spaghettini met tomaat en met de sperziebonen met rucola en kaas (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkensschnitzel met rauwe ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig