Rauwe ham met groene olijvensaus
Aan de slag
Bak de baguette volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de ham over 4 borden, leg de rucola erop en druppel de olie erover. Schep in het midden de tapenade. Bestrooi met peper en serveer met het brood.
algemeenDit gerecht is ook geschikt als hoofdgerecht met een
aardappelsalade.
Rauwe ham met groene olijvensaus
voorgerecht
null personen
365 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bak de baguette volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de ham over 4 borden, leg de rucola erop en druppel de olie erover. Schep in het midden de tapenade. Bestrooi met peper en serveer met het brood.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 baguette
200 g Parmaham
1 zak rucola
4 el olijfolie
1 bakje tapenade groene olijven
0 versgemalen peper