Schnitzel met zoete witlof
Aan de slag
Marineer de schnitzels met de kruiden. Snijd de witlof in reepjes. Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan en bak de schnitzels in 8 minuten gaar. Schil intussen de appels, verwijder de klokhuizen en snijd in plakjes.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de boter in een wok of braadpan. Roerbak de lof 3 minuten. Bak daarna de appel 1 minuut mee. Voeg vervolgens de stroop toe en laat smelten.
Breng de witlof op smaak met zout en peper. Serveer met de schnitzels en de aardappelpuree.
Schnitzel met zoete witlof
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Marineer de schnitzels met de kruiden. Snijd de witlof in reepjes. Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan en bak de schnitzels in 8 minuten gaar. Schil intussen de appels, verwijder de klokhuizen en snijd in plakjes.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de boter in een wok of braadpan. Roerbak de lof 3 minuten. Bak daarna de appel 1 minuut mee. Voeg vervolgens de stroop toe en laat smelten.
Breng de witlof op smaak met zout en peper. Serveer met de schnitzels en de aardappelpuree.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 ongepaneerde varkensschnitzels
10 g varkensvleeskruiden
700 g witlof
50 g ongezouten roomboter
3 Elstar appels
1 pakje aardappelpuree à la minute naturel
3 el appelstroop
Dit heb je nodig
wok