Bieflapje met olijven-groenterijst
Aan de slag
Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden. Olijven in plakjes snijden. Tomaatjes schoonmaken en halveren. In koekenpan helft van olie verhitten. Bieflapjes in 4-5 minuten bruinbakken. Rest van olie verhitten in andere (koeken)pan. Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken. Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vlees en groenterijst op bord scheppen. Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto. Jus over rijst en vlees gieten.
Bieflapje met olijven-groenterijst
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden. Olijven in plakjes snijden. Tomaatjes schoonmaken en halveren. In koekenpan helft van olie verhitten. Bieflapjes in 4-5 minuten bruinbakken. Rest van olie verhitten in andere (koeken)pan. Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken. Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vlees en groenterijst op bord scheppen. Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto. Jus over rijst en vlees gieten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bieflapjes
50 g pitloze zwarte olijven
1 eetlepel rundvleeskruiden met zout
250 g cherrytomaatjes
6 eetlepels olijfolie
2 bakjes (venkel)rauwkost
1 zakje pilavrijst
2 eetlepels (verse) rode pesto