Geitenkaasbeignets
Aan de slag
Olie verhitten. Kaas ontkorsten en in 12 dikke staafjes van ca. 6 cm lang snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In kom pannenkoekenmeel en bier tot glad beslag kloppen. Bosuitjes door beslag mengen. Kaasstaafjes een voor een door beslag wentelen en in hete frituurolie met 4 stuks tegelijk in 2-3 minuten goudbruin bakken. Direct serveren.
Geitenkaasbeignets
null porties
85 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Olie verhitten. Kaas ontkorsten en in 12 dikke staafjes van ca. 6 cm lang snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In kom pannenkoekenmeel en bier tot glad beslag kloppen. Bosuitjes door beslag mengen. Kaasstaafjes een voor een door beslag wentelen en in hete frituurolie met 4 stuks tegelijk in 2-3 minuten goudbruin bakken. Direct serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 stuk Hollandse geitenkaas
3 bosuitjes
8 eetlepels pannenkoekenmix
½ flesje Premium Pilsener
0 olie om te frituren