Chocolademousse met abrikozensalsa
Aan de slag
Abrikozen in dunne reepjes snijden. In steelpan vruchtendrank met abrikozen en vanillestokje aan de kook brengen. Sap ca. 15 minuten laten inkoken. Vanillestokje uit pan nemen, abrikozen afgieten. Vanillestokje in lengte opensnijden, met punt van mes merg eruit schrapen. Marmelade en vanillemerg door abrikozen roeren. Abrikozensalsa laten afkoelen.
Met behulp van twee natte eetlepels ovale bolletjes vormen van chocolademousse. Op vier borden elk 3 bolletjes chocolademousse scheppen. Garneren met abrikozensalsa en Chonelly biscuitjes.
Chocolademousse met abrikozensalsa
nagerecht
null personen
510 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Abrikozen in dunne reepjes snijden. In steelpan vruchtendrank met abrikozen en vanillestokje aan de kook brengen. Sap ca. 15 minuten laten inkoken. Vanillestokje uit pan nemen, abrikozen afgieten. Vanillestokje in lengte opensnijden, met punt van mes merg eruit schrapen. Marmelade en vanillemerg door abrikozen roeren. Abrikozensalsa laten afkoelen.
Met behulp van twee natte eetlepels ovale bolletjes vormen van chocolademousse. Op vier borden elk 3 bolletjes chocolademousse scheppen. Garneren met abrikozensalsa en Chonelly biscuitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g gewelde abrikozen
150 ml vruchtendrank abrikoos/-sinaasappel
1 vanillestokje
2 eetlepels oranje marmelade
1 beker chocolademousse
12 Chonelly biscuits walnoot-butterscotch