Oudejaarssalade
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Stokbroden in ca. 9 minuten afbakken. Sla op grote ronde schaal leggen. Salade erop scheppen en plat drukken zodat platte ronde vorm ontstaat. Augurken in plakjes snijden en rond salade leggen. Uit paprika 2 wijzers van klok snijden: 1 lang en 1 kort reepje (rest wordt niet gebruikt). Rookworst (niet verwarmen) in 12 plakjes snijden. Aan rand van salade worstplakjes neerleggen zoals cijfers van de klok. In midden van salade plakje augurk leggen en hierop wijzers van paprika leggen. Serveren met stokbrood.
Oudejaarssalade
hoofdgerecht
null personen
755 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Stokbroden in ca. 9 minuten afbakken. Sla op grote ronde schaal leggen. Salade erop scheppen en plat drukken zodat platte ronde vorm ontstaat. Augurken in plakjes snijden en rond salade leggen. Uit paprika 2 wijzers van klok snijden: 1 lang en 1 kort reepje (rest wordt niet gebruikt). Rookworst (niet verwarmen) in 12 plakjes snijden. Aan rand van salade worstplakjes neerleggen zoals cijfers van de klok. In midden van salade plakje augurk leggen en hierop wijzers van paprika leggen. Serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 voorgebakken Franse stokbroden
1 zak gemengde friséesla
2 bakken Twentsche aardappelsalade
2 grote augurken
½ rode paprika
1 Gelderse rookworst