Romige boerenkoolstamppot
Door roomkaas toe te voegen aan de stamppot, wordt-ie extra romig. Lekker!
Aan de slag
Kook de boerenkool in ca. 20 min. gaar. doe in een vergiet en laat uitlekken. Bak intussen in een droge koekenpan de spekreepjes op laag vuur zachtjes uit. Verwarm de rookworst en aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de roomkaas in blokjes. Roer de boerenkool, roomkaas en de spekreepjes door de puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de stamppot met de rookworst en mosterd.
Romige boerenkoolstamppot
Door roomkaas toe te voegen aan de stamppot, wordt-ie extra romig. Lekker!
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de boerenkool in ca. 20 min. gaar. doe in een vergiet en laat uitlekken. Bak intussen in een droge koekenpan de spekreepjes op laag vuur zachtjes uit. Verwarm de rookworst en aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de roomkaas in blokjes. Roer de boerenkool, roomkaas en de spekreepjes door de puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de stamppot met de rookworst en mosterd.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g gesneden boerenkool
125 g magere spekreepjes
1 Gelderse rookworst
900 g aardappelpuree met boter
100 g verse roomkaas
1 el Franse mosterd