Romige boerenkoolstamppot
bewaar
bewaar

Romige boerenkoolstamppot

Door roomkaas toe te voegen aan de stamppot, wordt-ie extra romig. Lekker!

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de boerenkool in ca. 20 min. gaar. doe in een vergiet en laat uitlekken. Bak intussen in een droge koekenpan de spekreepjes op laag vuur zachtjes uit. Verwarm de rookworst en aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de roomkaas in blokjes. Roer de boerenkool, roomkaas en de spekreepjes door de puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de stamppot met de rookworst en mosterd.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige boerenkoolstamppot

Door roomkaas toe te voegen aan de stamppot, wordt-ie extra romig. Lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig