Penne met mediterrane groentemix en ansjovis
Aan de slag
In grote pan ruim water met zout aan de kook brengen. Ansjovis afgieten (olie opvangen) en in stukjes snijden. Penne in 10-12 minuten beetgaar koken. In wok of hapjespan 1 eetlepel Ansjovisolie verhitten. Ansjovis en bevroren groentemix toevoegen en geheel ca. 8 minuten op hoog vuur roerbakken. Grove steeltjes van spinazie plukken. Halverwege baktijd spinazie toevoegen en meebakken tot spinazie geslonken is. Pasta afgieten en door groentemix scheppen. Pasta over vier diepe borden verdelen en bestrooien met geraspte kaas.
Penne met mediterrane groentemix en ansjovis
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In grote pan ruim water met zout aan de kook brengen. Ansjovis afgieten (olie opvangen) en in stukjes snijden. Penne in 10-12 minuten beetgaar koken. In wok of hapjespan 1 eetlepel Ansjovisolie verhitten. Ansjovis en bevroren groentemix toevoegen en geheel ca. 8 minuten op hoog vuur roerbakken. Grove steeltjes van spinazie plukken. Halverwege baktijd spinazie toevoegen en meebakken tot spinazie geslonken is. Pasta afgieten en door groentemix scheppen. Pasta over vier diepe borden verdelen en bestrooien met geraspte kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blikje ansjovisfilets in olijfolie
400 g penne
1 zak groentemix aubergine
300 g panklare spinazie
1 zakje geraspte Parrano