Penne met mediterrane groentemix en ansjovis
bewaar
bewaar

Penne met mediterrane groentemix en ansjovis

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

In grote pan ruim water met zout aan de kook brengen. Ansjovis afgieten (olie opvangen) en in stukjes snijden. Penne in 10-12 minuten beetgaar koken. In wok of hapjespan 1 eetlepel Ansjovisolie verhitten. Ansjovis en bevroren groentemix toevoegen en geheel ca. 8 minuten op hoog vuur roerbakken. Grove steeltjes van spinazie plukken. Halverwege baktijd spinazie toevoegen en meebakken tot spinazie geslonken is. Pasta afgieten en door groentemix scheppen. Pasta over vier diepe borden verdelen en bestrooien met geraspte kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met mediterrane groentemix en ansjovis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig