Koreaanse (gochujang) noodles
Gochujang en noedels zijn voor elkaar gemaakt. Dat bewijst dit makkelijke, snelle recept!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder boter of olie, rooster het sesamzaad 2 min. en haal uit de pan. Snijd de bosui in hele dunne ringetjes.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Doe ondertussen de gochujang, sojasaus, sesamolie, rijstazijn en honing in een ruime kom. Rasp de knoflook erboven en meng goed met een garde.
Meng de noedels met de saus en verdeel over borden. Bestrooi met het sesamzaad en de bosui.
Koreaanse (gochujang) noodles
Gochujang en noedels zijn voor elkaar gemaakt. Dat bewijst dit makkelijke, snelle recept!
bijgerecht
null personen
525 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder boter of olie, rooster het sesamzaad 2 min. en haal uit de pan. Snijd de bosui in hele dunne ringetjes.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Doe ondertussen de gochujang, sojasaus, sesamolie, rijstazijn en honing in een ruime kom. Rasp de knoflook erboven en meng goed met een garde.
Meng de noedels met de saus en verdeel over borden. Bestrooi met het sesamzaad en de bosui.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el sesamzaad
3 bosuien
300 g eiernoedels
3 el gochujang
3 el sojasaus
4 el sesamolie
3 el rijstazijn
3 el honing
3 tenen knoflook