Tofu marineren
Met tofu kun je alle kanten op, maar je moet er wel zelf smaak aan geven. Met deze basis heb je dat zó gedaan.
Aan de slag
Wikkel de tofu in een schone theedoek, leg op een bord en leg er een koekenpan op. Laat de tofu zo 15 min. staan zodat het vocht eruit loopt.
Roer ondertussen van de sojasaus, rijstazijn, suiker en sesamolie een marinade.
Snijd de tofu in blokjes van 2 cm. Schep door de marinade en laat 1 uur marineren in de koelkast.
Tofu marineren
Met tofu kun je alle kanten op, maar je moet er wel zelf smaak aan geven. Met deze basis heb je dat zó gedaan.
bijgerecht
null personen
275 kcal
5 min. bereiden
75 min. wachten
Aan de slag
Wikkel de tofu in een schone theedoek, leg op een bord en leg er een koekenpan op. Laat de tofu zo 15 min. staan zodat het vocht eruit loopt.
Roer ondertussen van de sojasaus, rijstazijn, suiker en sesamolie een marinade.
Snijd de tofu in blokjes van 2 cm. Schep door de marinade en laat 1 uur marineren in de koelkast.
variatietip:
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
550 g tofu
3 el sojasaus
2 el rijstazijn
1 el fijne kristalsuiker
3 el sesamolie