Vegaballetjes met zelfgemaakte pindasaus (advertorial)
bewaar
bewaar

Vegaballetjes met zelfgemaakte pindasaus (advertorial)

Binnen 15 minuten staan ze op tafel, deze vegaborrelballetjes met een kruidige touch. Extra lekker als je ze dipt in de zelfgemaakte pindasaus.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Doe de Kneed & Klaar in een kom en voeg het koude water toe. Meng tot een deegje. Voeg ⅔ van de olie toe en meng tot de olie is opgenomen. Draai er vervolgens met natte handen 8 balletjes (per 8 stuks) van.

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de balletjes ca. 5 min. op middelhoog vuur.

Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Doe de kokosmelk, pindakaas, ketjap en sambal in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met het limoensap, -rasp en eventueel zout.

Snijd de koriander fijn. Doe de pindasaus in een kommetje en serveer met de balletjes en tapasprikkers. Bestrooi met de koriander en gebakken uitjes.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegaballetjes met zelfgemaakte pindasaus (advertorial)

Binnen 15 minuten staan ze op tafel, deze vegaborrelballetjes met een kruidige touch. Extra lekker als je ze dipt in de zelfgemaakte pindasaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig