Worstballetjes met venkelzaad en citroenmayo
bewaar
bewaar

Worstballetjes met venkelzaad en citroenmayo

Fijn borrelhapje dit, deze balletje met venkelzaad en braadworst. En je hebt ze zo gemaakt, in 20 minuten heb je ze op je borrelplank gezet.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder het klokhuis van de ongeschilde appel en snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm.

Verwijder het vel van de worsten, doe het vlees in een kom en meng met het venkelzaad, de appelblokjes, peper en eventueel zout. Vorm er met vochtige handen 12 balletjes van.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 12-15 min. bruin en gaar.

Boen ondertussen de citroen, rasp de gele schil en pers de helft van de vrucht uit. Meng het citroenrasp, 1 el citroensap (per 12 porties) en de mayonaise en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Serveer de balletjes met de citroen-mayonaise.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Worstballetjes met venkelzaad en citroenmayo

Fijn borrelhapje dit, deze balletje met venkelzaad en braadworst. En je hebt ze zo gemaakt, in 20 minuten heb je ze op je borrelplank gezet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig