Croissantboeketje
Wil jij iemand verrassen met Pasen? Maak dit croissantboeketje van mini-roombotercroissants versier met muntblaadjes en fruit. Daar wordt toch iedereen blij van?
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de croissants volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
Rijg ondertussen 2 blaadjes munt aan elke satéprikker, zo dat ze op bloemblaadjes lijken. Rijg steeds 1 druif aan 4 prikkers. Rijg steeds 4 frambozen aan 4 prikkers. Zorg ervoor dat de prikkers aan de bovenkant niet uitsteken. Leg in de koelkast tot gebruik.
Haal de croissants uit de oven en laat 5 min. afkoelen op de bakplaat. Bestrooi de helft van de croissants met de poedersuiker. Prik de croissants in de lengte op de rest van de satéprikkers.
Maak met de croissant- en fruitspiesjes een boeket en bind aan de onderkant vast met een elastiekje. Wikkel het boeket in bakpapier en wikkel er een elastiekje of lint om.
Croissantboeketje
Wil jij iemand verrassen met Pasen? Maak dit croissantboeketje van mini-roombotercroissants versier met muntblaadjes en fruit. Daar wordt toch iedereen blij van?
null porties
115 kcal
20 min. bereiden
5 min. wachten
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de croissants volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
Rijg ondertussen 2 blaadjes munt aan elke satéprikker, zo dat ze op bloemblaadjes lijken. Rijg steeds 1 druif aan 4 prikkers. Rijg steeds 4 frambozen aan 4 prikkers. Zorg ervoor dat de prikkers aan de bovenkant niet uitsteken. Leg in de koelkast tot gebruik.
Haal de croissants uit de oven en laat 5 min. afkoelen op de bakplaat. Bestrooi de helft van de croissants met de poedersuiker. Prik de croissants in de lengte op de rest van de satéprikkers.
Maak met de croissant- en fruitspiesjes een boeket en bind aan de onderkant vast met een elastiekje. Wikkel het boeket in bakpapier en wikkel er een elastiekje of lint om.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 afbak mini roomboter croissants
32 muntblaadjes
4 pitloze witte druiven
16 frambozen
½ el poedersuiker
Dit heb je nodig
satéprikkers
bakpapier