Croissantboeketje
bewaar
bewaar

Croissantboeketje

Wil jij iemand verrassen met Pasen? Maak dit croissantboeketje van mini-roombotercroissants versier met muntblaadjes en fruit. Daar wordt toch iedereen blij van?

20 min. bereiden / 5 min. oventijd / 5 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de croissants volgens de aanwijzingen op de verpakking af.

Rijg ondertussen 2 blaadjes munt aan elke satéprikker, zo dat ze op bloemblaadjes lijken. Rijg steeds 1 druif aan 4 prikkers. Rijg steeds 4 frambozen aan 4 prikkers. Zorg ervoor dat de prikkers aan de bovenkant niet uitsteken. Leg in de koelkast tot gebruik.

Haal de croissants uit de oven en laat 5 min. afkoelen op de bakplaat. Bestrooi de helft van de croissants met de poedersuiker. Prik de croissants in de lengte op de rest van de satéprikkers.

Maak met de croissant- en fruitspiesjes een boeket en bind aan de onderkant vast met een elastiekje. Wikkel het boeket in bakpapier en wikkel er een elastiekje of lint om.

combinatietipVarieer met verschillende soorten fruit, zoals blauwe bessen, bramen of aardbeien.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Croissantboeketje

Wil jij iemand verrassen met Pasen? Maak dit croissantboeketje van mini-roombotercroissants versier met muntblaadjes en fruit. Daar wordt toch iedereen blij van?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig