Croissant met sorbet en frambozen
Met maar 4 ingrediënten en 10 minuten werk maak jij de lekkerste croissants. Voortaan wil jij altijd sorbetijs in je croissant.
Aan de slag
Prak de helft van de frambozen met een vork en roer de ahornsiroop erdoor.
Snijd de croissants aan de bovenkant open. Verdeel het frambozenmengsel erover en schep er met de ijsbolletjeslepel een grote bol sorbetijs op. Verdeel de rest van de frambozen erover.
Croissant met sorbet en frambozen
Met maar 4 ingrediënten en 10 minuten werk maak jij de lekkerste croissants. Voortaan wil jij altijd sorbetijs in je croissant.
null personen
385 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Prak de helft van de frambozen met een vork en roer de ahornsiroop erdoor.
Snijd de croissants aan de bovenkant open. Verdeel het frambozenmengsel erover en schep er met de ijsbolletjeslepel een grote bol sorbetijs op. Verdeel de rest van de frambozen erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
225 g frambozen
2 el ahornsiroop
4 verse croissants
250 ml bosvruchtensorbetijs
Dit heb je nodig
ijsbolletjeslepel