Croissant met zoete dips
Romige fudge, kokoschocolade en discodip. Dat staat gezellig op tafel! Een feestje voor iedereen deze croissants met zoete dips.
Aan de slag
Maak de 3 dips. Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 2-3 min. zachtjes koken. Roer de miso erdoor en giet in een kommetje.
Breek ondertussen de chocolade in stukken en verwarm samen met de kokosolie au bain-marie. Giet in een kommetje en bestrooi met het kokosrasp.
Giet de vanillevla in een kommetje en bestrooi met de discospikkels. Serveer de croissants met de verschillende dips.
Croissant met zoete dips
Romige fudge, kokoschocolade en discodip. Dat staat gezellig op tafel! Een feestje voor iedereen deze croissants met zoete dips.
null porties
385 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maak de 3 dips. Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 2-3 min. zachtjes koken. Roer de miso erdoor en giet in een kommetje.
Breek ondertussen de chocolade in stukken en verwarm samen met de kokosolie au bain-marie. Giet in een kommetje en bestrooi met het kokosrasp.
Giet de vanillevla in een kommetje en bestrooi met de discospikkels. Serveer de croissants met de verschillende dips.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 ml verse slagroom
100 g fudgeblokjes
½ el misopasta
100 g pure chocolade
1 el kokosolie
1 el geraspte kokos
150 ml vanillevla
1 el Dr. Oetker regenboogfantasie
8 verse croissants