Croissant met zoete dips
bewaar
bewaar

Croissant met zoete dips

Romige fudge, kokoschocolade en discodip. Dat staat gezellig op tafel! Een feestje voor iedereen deze croissants met zoete dips.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Maak de 3 dips. Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 2-3 min. zachtjes koken. Roer de miso erdoor en giet in een kommetje.

Breek ondertussen de chocolade in stukken en verwarm samen met de kokosolie au bain-marie. Giet in een kommetje en bestrooi met het kokosrasp.

Giet de vanillevla in een kommetje en bestrooi met de discospikkels. Serveer de croissants met de verschillende dips.

bereidingstipJe kunt ook croissantwafels met de dips erbij serveren. Verwarm een wafelijzer voor, besmeer de croissants met gesmolten boter en bak ze 4-5 min.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Croissant met zoete dips

Romige fudge, kokoschocolade en discodip. Dat staat gezellig op tafel! Een feestje voor iedereen deze croissants met zoete dips.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig