Marinade voor spareribs
Zelf spareribs maken? Dat doe je met deze zelfgemaakte marinade. Men neme o.a. ui, gember, knoflook, sojasaus, en chilivlokken. Laat een nacht marineren en hup, de oven in!
Aan de slag
Snijd de sjalot fijn.
Schil en rasp de gember en knoflook fijn.
Meng met de overige ingrediënten tot een marinade.
Marinade voor spareribs
Zelf spareribs maken? Dat doe je met deze zelfgemaakte marinade. Men neme o.a. ui, gember, knoflook, sojasaus, en chilivlokken. Laat een nacht marineren en hup, de oven in!
null personen
55 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sjalot fijn.
Schil en rasp de gember en knoflook fijn.
Meng met de overige ingrediënten tot een marinade.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sjalot
30 g verse gember
3 tenen knoflook
2 laurierbladen
1 kaneelstokje
1 tl chilivlokken
4 el sojasaus
2 el oestersaus
2 el rijstazijn
2 el lichtbruine basterdsuiker