Marinade voor zalm
Deze zalmmarinade heeft een beetje van alles: pit, een zuurtje van limoen, wat zoets van honing en een extraatje van balsamico. Je kunt hiermee 1 uur van tevoren de zalm marineren. Daarna bakken, stomen of in de oven doen en eten met rijst en groente.
Aan de slag
Rasp de knoflook fijn. Snijd de rode peper fijn. Rasp de groene schil van de limoen.
Meng de knoflook, rode peper, limoenrasp, honing, balsamicoazijn en de olie tot een marinade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Marinade voor zalm
Deze zalmmarinade heeft een beetje van alles: pit, een zuurtje van limoen, wat zoets van honing en een extraatje van balsamico. Je kunt hiermee 1 uur van tevoren de zalm marineren. Daarna bakken, stomen of in de oven doen en eten met rijst en groente.
null porties
70 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de knoflook fijn. Snijd de rode peper fijn. Rasp de groene schil van de limoen.
Meng de knoflook, rode peper, limoenrasp, honing, balsamicoazijn en de olie tot een marinade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
bereidingstip:
bereidingstip:
combinatietip:
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
½ rode peper
1 limoen
2 el honing
3 el balsamicoazijn
1 el milde olijfolie