Orzo pesto met sperziebonen van Grand’Italia (advertentie)

Grand'Italia

bewaar
bewaar

Orzo pesto met sperziebonen van Grand’Italia (advertentie)

Koken met Grand’Italia: Geef jouw pasta pesto een twist met Orzo Tradizionali. Dit kleine pastavormpje is heerlijk in combinatie met Pesto alla Genovese en lekker veel groente!

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 8 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft. Giet af en spoel de orzo daarna koud.

Breng een tweede pan water aan de kook. Dop en halveer de sperziebonen en kook ze in 6 min. beetgaar in ruim kokend water.

Rasp de citroen. Meng de Pesto alla Genovese en de geraspte citroenschil met de orzo. Schep de sperziebonen, gehalveerde kerstomaatjes en de helft van de basilicumblaadjes erdoor.

Verdeel deze frisse maaltijdsalade over de borden en maak het af met verkruimelde witte kaas. Garneer met basilicumblaadjes. Buon appetito!

algemeenDit recept is ontwikkeld door Grand'Italia. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Orzo pesto met sperziebonen van Grand’Italia (advertentie)

Koken met Grand’Italia: Geef jouw pasta pesto een twist met Orzo Tradizionali. Dit kleine pastavormpje is heerlijk in combinatie met Pesto alla Genovese en lekker veel groente!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig