Ontbijtbowl met dadel-gembergranola en appel (advertorial)
Deze lekkere plantaardige bowl neem je makkelijk mee voor een ontbijtje onderweg of eet je tijdens jouw rustige ochtendmoment.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de walnoten grof en meng met de muesli, gember, kaneel, ahornsiroop en eventueel zout.
Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 10 min. krokant in de oven. Schep halverwege om.
Snijd ondertussen de dadels en appelchips in stukjes. Haal de granola uit de oven en meng de dadels en appelchips erdoor. Laat op een rooster in 30 min. helemaal afkoelen.
Halveer de appels, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakjes. Verdeel de mild & creamy over kommen en verdeel de plakjes appel en de granola erover.
Ontbijtbowl met dadel-gembergranola en appel (advertorial)
Deze lekkere plantaardige bowl neem je makkelijk mee voor een ontbijtje onderweg of eet je tijdens jouw rustige ochtendmoment.
null personen
385 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de walnoten grof en meng met de muesli, gember, kaneel, ahornsiroop en eventueel zout.
Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 10 min. krokant in de oven. Schep halverwege om.
Snijd ondertussen de dadels en appelchips in stukjes. Haal de granola uit de oven en meng de dadels en appelchips erdoor. Laat op een rooster in 30 min. helemaal afkoelen.
Halveer de appels, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakjes. Verdeel de mild & creamy over kommen en verdeel de plakjes appel en de granola erover.
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g ongebrande walnoten
100 g Geroosterde muesli zaden
½ tl gemberpoeder
½ tl gemalen kaneel
2 el ahornsiroop
40 g dadels zonder pit
20 g appelchips
2 friszoete appels
755 g Alpro Mild & Creamy Naturel no sugars
Dit heb je nodig
bakpapier