Ontbijtbowl met dadel-gembergranola en appel (advertorial)
bewaar
bewaar

Ontbijtbowl met dadel-gembergranola en appel (advertorial)

Deze lekkere plantaardige bowl neem je makkelijk mee voor een ontbijtje onderweg of eet je tijdens jouw rustige ochtendmoment.

10 min. bereiden / 10 min. oventijd / 30 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de walnoten grof en meng met de muesli, gember, kaneel, ahornsiroop en eventueel zout.

Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 10 min. krokant in de oven. Schep halverwege om.

Snijd ondertussen de dadels en appelchips in stukjes. Haal de granola uit de oven en meng de dadels en appelchips erdoor. Laat op een rooster in 30 min. helemaal afkoelen.

Halveer de appels, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakjes. Verdeel de mild & creamy over kommen en verdeel de plakjes appel en de granola erover.

bewaartipMaak extra veel granola. Je kunt de granola 1 maand in een goed afgesloten trommel of glazen pot met deksel bewaren.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ontbijtbowl met dadel-gembergranola en appel (advertorial)

Deze lekkere plantaardige bowl neem je makkelijk mee voor een ontbijtje onderweg of eet je tijdens jouw rustige ochtendmoment.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig