Tartaar van bietstuk met jalapeñocrème
bewaar
bewaar

Tartaar van bietstuk met jalapeñocrème

Deze tartaar van bietstuk met jalapeñocrème wil je proberen. De smaak van de biet is intens door het drogen en heerlijk in combinatie met de pittige roomkaas.

15 min. bereiden

licht pittig

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de jalapeñoplakjes heel fijn. Meng ⅔ met de kruidenroomkaas. Snijd de bietstuk zo fijn mogelijk. Snijd de peterselie fijn. Verwijder de binnenkant van de citroen en snijd de schil heel fijn.

Meng de bietstuk, de helft van de peterselie, de citroen en mosterd. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de bietentartaar over schaaltjes. Schep de jalapeñocrème in de spuitzak en spuit in mooie toefjes erover. Bestrooi met de rest van de jalapeño en de rest van de peterselie.

bewaartipJe kunt de jalapeño­crème en tartaar 2 dagen van tevoren klaarmaken. Bewaar in een afgesloten bakje in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tartaar van bietstuk met jalapeñocrème

Deze tartaar van bietstuk met jalapeñocrème wil je proberen. De smaak van de biet is intens door het drogen en heerlijk in combinatie met de pittige roomkaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig