Tartaar van bietstuk met jalapeñocrème
Deze tartaar van bietstuk met jalapeñocrème wil je proberen. De smaak van de biet is intens door het drogen en heerlijk in combinatie met de pittige roomkaas.
Aan de slag
Snijd de jalapeñoplakjes heel fijn. Meng ⅔ met de kruidenroomkaas. Snijd de bietstuk zo fijn mogelijk. Snijd de peterselie fijn. Verwijder de binnenkant van de citroen en snijd de schil heel fijn.
Meng de bietstuk, de helft van de peterselie, de citroen en mosterd. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de bietentartaar over schaaltjes. Schep de jalapeñocrème in de spuitzak en spuit in mooie toefjes erover. Bestrooi met de rest van de jalapeño en de rest van de peterselie.
Tartaar van bietstuk met jalapeñocrème
Deze tartaar van bietstuk met jalapeñocrème wil je proberen. De smaak van de biet is intens door het drogen en heerlijk in combinatie met de pittige roomkaas.
voorgerecht
null personen
60 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de jalapeñoplakjes heel fijn. Meng ⅔ met de kruidenroomkaas. Snijd de bietstuk zo fijn mogelijk. Snijd de peterselie fijn. Verwijder de binnenkant van de citroen en snijd de schil heel fijn.
Meng de bietstuk, de helft van de peterselie, de citroen en mosterd. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de bietentartaar over schaaltjes. Schep de jalapeñocrème in de spuitzak en spuit in mooie toefjes erover. Bestrooi met de rest van de jalapeño en de rest van de peterselie.
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el jalapeñoplakjes in pot
125 g kruidenroomkaas
200 g biologische bietstukken
10 g verse platte peterselie
1 partje gekonfijte citroen
1 el grove mosterd
Dit heb je nodig
spuitzak