Borreltoast met vitello tonnato
bewaar
bewaar

Borreltoast met vitello tonnato

Alle smaken van de klassieker vitello tonnato, gestapeld op een borreltoastje.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op. Pers de halve citroen uit. Doe de dressing en kappertjes uit de verpakking vitello tonnato met 1 el citroensap (per 4 personen) en 2 el tonijnolie (per 4 personen) in de hoge beker van de staafmixer. Pureer tot een grove saus.

Verdeel de plakjes kalfsvlees uit de verpakking vitello tonnato over de toastjes. Besprenkel rijkelijk met de saus. Leg de toasts op een groot bord en verdeel de rucola en de kapperappeltjes erover. Bestrooi met peper.

bereidingstipJe kunt de tonijnsaus 1 dag van tevoren maken.
resttipTonijnsaus over? De volgende dag is­ie lekker op een broodje.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Borreltoast met vitello tonnato

Alle smaken van de klassieker vitello tonnato, gestapeld op een borreltoastje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig