Rocky road met kokoskoekjes
Rocky road met een kersttwist van kokoskoekjes. Makkelijk vooraf te maken. Da's toch extra genieten?
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers al roerend op middelhoog vuur in 5 min. lichtbruin en knapperig. Laat afkoelen op een bord.
Bekleed de bodem en zijkanten van de bakvorm met bakpapier. Smelt de chocolade al roerend au bain-marie. Breek ondertussen de kokoskoekjes in stukken.
Schep ¾ van de koekjes, ¾ van de kokossnippers, de cornflakes en het zout door de gesmolten chocolade en schep voorzichtig om. Schep in de bakvorm en decoreer de bovenkant met de rest van de koekjes en kokossnippers. Bestrooi met de gouden parels. Laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast. Haal de rocky road uit de bakvorm en snijd in 16 gelijke stukken (per 16 stuks).
Rocky road met kokoskoekjes
Rocky road met een kersttwist van kokoskoekjes. Makkelijk vooraf te maken. Da's toch extra genieten?
nagerecht
null porties
220 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers al roerend op middelhoog vuur in 5 min. lichtbruin en knapperig. Laat afkoelen op een bord.
Bekleed de bodem en zijkanten van de bakvorm met bakpapier. Smelt de chocolade al roerend au bain-marie. Breek ondertussen de kokoskoekjes in stukken.
Schep ¾ van de koekjes, ¾ van de kokossnippers, de cornflakes en het zout door de gesmolten chocolade en schep voorzichtig om. Schep in de bakvorm en decoreer de bovenkant met de rest van de koekjes en kokossnippers. Bestrooi met de gouden parels. Laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast. Haal de rocky road uit de bakvorm en snijd in 16 gelijke stukken (per 16 stuks).
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
30 g kokossnippers
400 g melkchocolade
177 g kokos koekjes melkchocolade
75 g biologische cornflakes
¼ tl zout
1 el AH Excellent parels goud
Dit heb je nodig
bakvorm (20 x 20 cm, ingevet)
bakpapier