Pavlova met mango-passievruchtmousse en Kaapse bes
bewaar
bewaar

Pavlova met mango-passievruchtmousse en Kaapse bes

Pavlova met mousse van mango en passievrucht, afgetopt met Kaapse bes. Ja, het water loopt ons ook in de mond. Maak dit makkelijke recept zelf en verras je gasten deze kerst.

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Spuit de mango-passievruchtenmousse over de 3 delen pavlova toren en stapel ze op elkaar. Garneer met de Kaapse bessen en gouden parels.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pavlova met mango-passievruchtmousse en Kaapse bes

Pavlova met mousse van mango en passievrucht, afgetopt met Kaapse bes. Ja, het water loopt ons ook in de mond. Maak dit makkelijke recept zelf en verras je gasten deze kerst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig