Pavlova met mango-passievruchtmousse en Kaapse bes
Pavlova met mousse van mango en passievrucht, afgetopt met Kaapse bes. Ja, het water loopt ons ook in de mond. Maak dit makkelijke recept zelf en verras je gasten deze kerst.
Aan de slag
Spuit de mango-passievruchtenmousse over de 3 delen pavlova toren en stapel ze op elkaar. Garneer met de Kaapse bessen en gouden parels.
Pavlova met mango-passievruchtmousse en Kaapse bes
Pavlova met mousse van mango en passievrucht, afgetopt met Kaapse bes. Ja, het water loopt ons ook in de mond. Maak dit makkelijke recept zelf en verras je gasten deze kerst.
nagerecht
null personen
275 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Spuit de mango-passievruchtenmousse over de 3 delen pavlova toren en stapel ze op elkaar. Garneer met de Kaapse bessen en gouden parels.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g AH Excellent mousse mango-passievrucht
1 AH Excellent pavlovatoren
½ bakje Kaapse goudbes
2 el AH Excellent parels goud