Gestoofde boerenkool met knolselderij en rookworst
bewaar
bewaar

Gestoofde boerenkool met knolselderij en rookworst

Wist je dat je boerenkool ook kunt stoven? Dat doen we in recept met knolselderij, rookworst en tomaat. Smakelijk met de toevoeging van chilivlokken, karwijzaad en peterselie. Keto én lekker.

15 min. bereiden / 25 min. wachten

licht pittig

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Schil de knolselderij en snijd in stukken van ca 2 cm. Snijd de worst in plakjes en de tomaten in blokjes.

Verhit de olie in een braadpan en bak de ui en knoflook 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de knolselderij en het karwijzaad toe en bak 3 min. mee.

Voeg de worst, tomaten, het water en het groentebouillonblokje toe en roer goed door. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat ca. 20 min. zonder deksel zachtjes stoven.

Voeg de boerenkool in delen toe en stoof 5 min. Breng op smaak met de chilivlokken en eventueel zout. Snijd de peterselie fijn en verdeel over de stoof.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoofde boerenkool met knolselderij en rookworst

Wist je dat je boerenkool ook kunt stoven? Dat doen we in recept met knolselderij, rookworst en tomaat. Smakelijk met de toevoeging van chilivlokken, karwijzaad en peterselie. Keto én lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig