Pinsa romana met mortadella en pistache
bewaar
bewaar

Pinsa romana met mortadella en pistache

Een pinsa is een Italiaans platbrood dat lijkt op een kruising tussen pizza en focaccia. Deze variant met mortadella en gehakte pistachenoten staat binnen 10 minuten op tafel. Eet smakelijk!

5 min. bereiden / 5 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Leg de pinse in het midden van een bakplaat en strooi de pistache eromheen. Bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Haal uit de oven, bestrijk de pinse met de helft van de olijfolie en beleg met de mortadella. Scheur de burrata in stukken en verdeel erover. Hak de pistachenoten grof en strooi over de pinse. Besprenkel met de rest van de olie en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout. Snijd in stukken en serveer direct.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pinsa romana met mortadella en pistache

Een pinsa is een Italiaans platbrood dat lijkt op een kruising tussen pizza en focaccia. Deze variant met mortadella en gehakte pistachenoten staat binnen 10 minuten op tafel. Eet smakelijk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig