Pinsa romana met gegrilde groente en ansjovis
Deze pinsa met gegrilde groente en ansjovis is zo gemaakt, het staat namelijk binnen 10 minuten op tafel. Je maakt deze mini 'pizza' af met Parmezaanse kaas en verse basilicum. Dat is lekker!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de gegrilde groenten in reepjes en halveer de ansjovis in de lengte.
Verdeel de groenten en ansjovis over de pinse en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal de pinse uit de oven en besprenkel met de olijfolie. Schaaf de kaas erboven. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en verdeel erover.
Pinsa romana met gegrilde groente en ansjovis
Deze pinsa met gegrilde groente en ansjovis is zo gemaakt, het staat namelijk binnen 10 minuten op tafel. Je maakt deze mini 'pizza' af met Parmezaanse kaas en verse basilicum. Dat is lekker!
null personen
235 kcal
5 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de gegrilde groenten in reepjes en halveer de ansjovis in de lengte.
Verdeel de groenten en ansjovis over de pinse en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal de pinse uit de oven en besprenkel met de olijfolie. Schaaf de kaas erboven. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en verdeel erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g koelverse gegrilde groentemix
5 ansjovisfilets
230 g pinsa's
1 el extra vierge olijfolie
30 g Parmezaanse kaas
5 g verse basilicum