Pinsa romana met gegrilde groente en ansjovis
bewaar
bewaar

Pinsa romana met gegrilde groente en ansjovis

Deze pinsa met gegrilde groente en ansjovis is zo gemaakt, het staat namelijk binnen 10 minuten op tafel. Je maakt deze mini 'pizza' af met Parmezaanse kaas en verse basilicum. Dat is lekker!

5 min. bereiden / 5 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de gegrilde groenten in reepjes en halveer de ansjovis in de lengte.

Verdeel de groenten en ansjovis over de pinse en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Haal de pinse uit de oven en besprenkel met de olijfolie. Schaaf de kaas erboven. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en verdeel erover.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pinsa romana met gegrilde groente en ansjovis

Deze pinsa met gegrilde groente en ansjovis is zo gemaakt, het staat namelijk binnen 10 minuten op tafel. Je maakt deze mini 'pizza' af met Parmezaanse kaas en verse basilicum. Dat is lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig