Pinsa romana met paddenstoelen en truffel
bewaar
bewaar

Pinsa romana met paddenstoelen en truffel

Vergeet pizza, pinsa romana is hier! Ontdek dit traditionele Italiaanse platbrood belegd met paddenstoelen en truffeltapenade. Een onweerstaanbare lekkernij!

15 min. bereiden / 5 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Bestrooi de pinse met de mozzarella en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Scheur ondertussen de paddenstoelen in stukken. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen 10 min. op hoog vuur. Snijd de blaadjes van de kruiden uit het bakje van de paddenstoelen. Meng de rest van de olie met de truffeltapenade.

Haal de pinse uit de oven verdeel de truffelolie, paddenstoelen en kruiden erover. Snijd in stukken en serveer direct.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pinsa romana met paddenstoelen en truffel

Vergeet pizza, pinsa romana is hier! Ontdek dit traditionele Italiaanse platbrood belegd met paddenstoelen en truffeltapenade. Een onweerstaanbare lekkernij!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig