Pinsa romana met paddenstoelen en truffel
Vergeet pizza, pinsa romana is hier! Ontdek dit traditionele Italiaanse platbrood belegd met paddenstoelen en truffeltapenade. Een onweerstaanbare lekkernij!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bestrooi de pinse met de mozzarella en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Scheur ondertussen de paddenstoelen in stukken. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen 10 min. op hoog vuur. Snijd de blaadjes van de kruiden uit het bakje van de paddenstoelen. Meng de rest van de olie met de truffeltapenade.
Haal de pinse uit de oven verdeel de truffelolie, paddenstoelen en kruiden erover. Snijd in stukken en serveer direct.
Pinsa romana met paddenstoelen en truffel
Vergeet pizza, pinsa romana is hier! Ontdek dit traditionele Italiaanse platbrood belegd met paddenstoelen en truffeltapenade. Een onweerstaanbare lekkernij!
null personen
345 kcal
15 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bestrooi de pinse met de mozzarella en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Scheur ondertussen de paddenstoelen in stukken. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen 10 min. op hoog vuur. Snijd de blaadjes van de kruiden uit het bakje van de paddenstoelen. Meng de rest van de olie met de truffeltapenade.
Haal de pinse uit de oven verdeel de truffelolie, paddenstoelen en kruiden erover. Snijd in stukken en serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
230 g pinsa's
125 g geraspte mozzarella
200 g paddenstoelen voor pasta
2 el extra vierge olijfolie
1 el truffeltapenade