Krokante bloemkoolhapjes met mosterd-mayodip
bewaar
bewaar

Krokante bloemkoolhapjes met mosterd-mayodip

In het deeg voor deze krokante bloemkoolhapjes zit mosterd, cornflakes, cajunkruiden en kaas. Win-win-win als je het ons vraagt. En makkelijk: schuif het de oven in en je hebt er bijna geen omkijken meer naar.

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 ̊C. Meng de bloem met het water, 3 el augurkenvocht (per 6 personen) en ⅔ van de mosterd. Maal de cornflakes fijn in de keukenmachine en meng met de cajunkruiden, kaas, peper en eventueel zout.

Snijd de bloemkool in roosjes. Haal deze 1 voor 1 eerst door het bloemmengsel en vervolgens door het cornflakesmengsel. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bak 25-30 min. in de oven. Keer halverwege om.

Snijd ondertussen de augurkenplakjes zo klein mogelijk. Meng de mayonaise met de augurk, 1 el augurkenvocht (per 6 personen) en de rest van de mosterd. Serveer de dip bij de bloemkoolhapjes.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante bloemkoolhapjes met mosterd-mayodip

In het deeg voor deze krokante bloemkoolhapjes zit mosterd, cornflakes, cajunkruiden en kaas. Win-win-win als je het ons vraagt. En makkelijk: schuif het de oven in en je hebt er bijna geen omkijken meer naar.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig