'Butter chicken' en yoghurt van Tilda (advertentie)

Tilda

bewaar
bewaar

'Butter chicken' en yoghurt van Tilda (advertentie)

Koken met Tilda: een romig en mild gerecht vol van smaak. Tilda heeft de saus al voor je gemaakt, en jij maakt het compleet met verse tomaat en kip of paneer. Makkelijk én lekker!

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in blokjes en hak de koriander grof.

Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan en bak de kipfilethaasjes 3 minuten rondom goudbruin.

Voeg de Butter Chickensaus toe aan de pan samen met de gesneden trostomaten en boter. Laat 10 minuten op laag vuur stoven.

Maak de saus af met een swirl yoghurt en de gesneden koriander.

Serveer de Butter Chicken met basmatirijst.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Tilda. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

'Butter chicken' en yoghurt van Tilda (advertentie)

Koken met Tilda: een romig en mild gerecht vol van smaak. Tilda heeft de saus al voor je gemaakt, en jij maakt het compleet met verse tomaat en kip of paneer. Makkelijk én lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig