Vegan stokbroodje kruiden'boter'
bewaar
bewaar

Vegan stokbroodje kruiden'boter'

Of je nu gaat borrelen of barbecueën vanavond: een stokbroodje kruidenboter scoort altijd goed. Deze vegan variant maak je met bieslook, peterselie en zeezoutvlokken.

10 min. bereiden / 10 min. oventijd / 10 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Haal de margarine 10 min. voor gebruik uit de koelkast. Verwarm ondertussen de oven voor op 220 °C.

Doe de bieslook, peterselie, uienpoeder, knoflookpoeder, zeezoutvlokken, plantenmargarine en peper in het hakmolentje en maal tot een gladde kruidenboter.

Maak 9 schuine sneetjes in de baguettes, maar snijd ze niet helemaal door. Smeer de kruidenboter tussen de sneetjes, leg op een met bakpapier beklede bakplaat 
en bak ca. 10 min. in de oven.

bereidingstipJe kunt de kruidenboter 3 dagen van tevoren maken. Bewaar in een hersluitbaar bakje in de koelkast en haal 15 min. voor gebruik uit de koelkast. 
bewaartipNiet alle baguettes nodig? Rol een gevulde baguette in bakpapier en bewaar tot 2 weken in de vriezer.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan stokbroodje kruiden'boter'

Of je nu gaat borrelen of barbecueën vanavond: een stokbroodje kruidenboter scoort altijd goed. Deze vegan variant maak je met bieslook, peterselie en zeezoutvlokken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig