BBQ-stokbroodje met plantaardige misoboter
bewaar
bewaar

BBQ-stokbroodje met plantaardige misoboter

Stokbrood bij de BBQ? Dat kan zeker niet ontbreken! Upgrade je stokbrood met misoboter en je wil nooit meer anders.

20 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Laat de margarine op kamertemperatuur komen. Steek de barbecue aan. Snijd de bieslook fijn. Snijd de margarine in blokjes en doe samen met de misopasta, ⅔ van de bieslook en peper in het hakmolentje van de staafmixer en maal tot een gladde ‘boter’.

Maak 8 schuine sneetjes in elke baguette, maar snijd ze niet helemaal door. Smeer de plantaardige misoboter tussen de sneetjes. Leg elk stokbrood op een stuk aluminiumfolie en bak 10-15 min. op middelhoog vuur op de barbecue met de deksel dicht, keer elke 5 min. Controleer regelmatig of het niet aanbrandt.

Haal van de barbecue en bestrooi met de rest van de bieslook.

bewaartipDe plantaardige misoboter is tot 1 week van tevoren te maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Haal 10 min. voor gebruik uit de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

BBQ-stokbroodje met plantaardige misoboter

Stokbrood bij de BBQ? Dat kan zeker niet ontbreken! Upgrade je stokbrood met misoboter en je wil nooit meer anders.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig