BBQ-stokbroodje met parmezaan-knoflookboter
bewaar
bewaar

BBQ-stokbroodje met parmezaan-knoflookboter

Parmezaan en knoflook: voor velen favoriete ingrediënten. Maak er boter mee en je hebt een te lekker bijgerecht voor de BBQ.

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen. Snijd de peterselie grof. Rasp de Parmezaanse kaas fijn. Doe de roomboter, peterselie, knoflook en Parmezaanse kaas in het hakmolentje van de staafmixer en maal tot een gladde knoflookboter.

Maak 8 schuine sneetjes in elke baguette, maar snijd ze niet helemaal door. Smeer de knoflookboter tussen de sneetjes. Leg elk stokbrood op een stuk aluminiumfolie en bak 10-15 min. op laag vuur op de barbecue met de deksel open, keer elke 5 min. Controleer regelmatig of het niet aanbrandt.

bewaartipDeze boter is tot 1 week van tevoren te maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Haal 10 min. voor gebruik uit de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

BBQ-stokbroodje met parmezaan-knoflookboter

Parmezaan en knoflook: voor velen favoriete ingrediënten. Maak er boter mee en je hebt een te lekker bijgerecht voor de BBQ.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig