Vegan taco's met refried beans
bewaar
bewaar

Vegan taco's met refried beans

Serveer deze vegan taco's vanavond! Je maakt ze met avocado, koriander en vegan refried beans. Het zuurtje van de limoen maakt het helemaal af.

20 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de radijs in kwarten. Verhit de olie in een koekenpan en bak de radijs 3 min. op middelhoog tot hoog vuur goudbruin. Haal de radijs uit de pan en verhit de rest van de olie. Bak de refried beans met de picadillo en de helft van het water in 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Snipper ondertussen de ui en meng met de azijn en het water. Snijd de knoflook en koriander fijn. Snijd het vruchtvlees van de avocado’s in blokjes. Pers de limoen uit en meng het sap samen met de helft van de koriander en knoflook door de avocado. Breng op smaak met peper en zout.

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de taco’s met de refried beans, de gebakken radijs, avocadosalsa en gezuurde ui. Bestrooi met de rest van de koriander.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan taco's met refried beans

Serveer deze vegan taco's vanavond! Je maakt ze met avocado, koriander en vegan refried beans. Het zuurtje van de limoen maakt het helemaal af.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig