Romige eenpanspasta met zalm van London Loy
Geen zin in veel afwas? No stress! Deze romige pasta met zalm maak je in één pan.
Aan de slag
Snijd de sjalotten in dunne halve ringen. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Doe de sjalot, knoflook en olie in een koude hapjespan en bak 10 min. op laag vuur tot de sjalotten en knoflook goudgeel en zacht zijn. Schep af en toe om. Voeg de slagroom, het water en de tagliatelle toe en breng aan de kook. Laat onder af en toe roeren 7 min. koken tot de pasta al dente is.
Voeg in delen de spinazie en de helft van de rucola toe en roer door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de rest van de rucola over 4 diepe borden, schep de pasta erop en verdeel de gerookte zalmblokjes erover.
Romige eenpanspasta met zalm van London Loy
Geen zin in veel afwas? No stress! Deze romige pasta met zalm maak je in één pan.
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sjalotten in dunne halve ringen. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Doe de sjalot, knoflook en olie in een koude hapjespan en bak 10 min. op laag vuur tot de sjalotten en knoflook goudgeel en zacht zijn. Schep af en toe om. Voeg de slagroom, het water en de tagliatelle toe en breng aan de kook. Laat onder af en toe roeren 7 min. koken tot de pasta al dente is.
Voeg in delen de spinazie en de helft van de rucola toe en roer door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de rest van de rucola over 4 diepe borden, schep de pasta erop en verdeel de gerookte zalmblokjes erover.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 sjalotten
4 tenen knoflook
4 el milde olijfolie
200 ml houdbare slagroom
300 g tagliatelle
700 ml water
400 g spinazie
85 g rucola
100 g gerookte zalmblokjes