Bananen-chocolade-ijs
De hemelse combinatie van banaan en chocolade zal je doen smelten.
Aan de slag
Meng de cacaopoeder met de gecondenseerde melk in een ruime kom. Voeg de slagroom en het vanille-extract toe en klop met een handmixer in 5 min. stijf.
Breek de banaan in stukken, voeg toe en mix in 1 min. tot een glad mengsel. Hak ⅘ van de chocoladewafels fijn en meng erdoor. Schep het mengsel in de diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in 4 uur bevriezen.
Breek de rest van de wafels in stukken en garneer het ijs ermee.
Bananen-chocolade-ijs
De hemelse combinatie van banaan en chocolade zal je doen smelten.
nagerecht
null personen
410 kcal
15 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
Meng de cacaopoeder met de gecondenseerde melk in een ruime kom. Voeg de slagroom en het vanille-extract toe en klop met een handmixer in 5 min. stijf.
Breek de banaan in stukken, voeg toe en mix in 1 min. tot een glad mengsel. Hak ⅘ van de chocoladewafels fijn en meng erdoor. Schep het mengsel in de diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in 4 uur bevriezen.
Breek de rest van de wafels in stukken en garneer het ijs ermee.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g cacaopoeder
397 g gecondenseerde melk in blik
350 ml verse slagroom
1 tl vanille-extract
1 banaan
125 g chocolade galettewafels
Dit heb je nodig
diepvriesbak