Kaasspiesjes met wortel en radijs in zuur
bewaar
bewaar

Kaasspiesjes met wortel en radijs in zuur

Een aangename verrassing: serveer deze kaasspiesjes met wortel en radijs op de borrel.

10 min. bereiden / 1 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Maak de winterpeen schoon en snijd in plakjes van een ½ cm. Snijd de radijzen doormidden. Doe beide in aparte glazen potten. Doe de azijn, peperkorrels, suiker en het zout in een kleine steelpan, breng op middelhoog vuur tegen de kook aan en schenk bij de peen en radijs. Druk met een vork aan zodat het helemaal onderstaat. Laat minimaal 1 uur met de deksel op de pot afkoelen op het aanrecht.

Prik achtereenvolgens een stukje radijs, een plakje peen en een blokje kaas op de cocktailprikker.

bereidingstipJe kunt stap 1 van dit recept een dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt en gekoeld tot gebruik.
resttipNog wat ingemaakte groenten over? Voeg ze toe aan een salade voor een frisse kick.
combinatietipDit recept is onderdeel van een voordeelplank. Maak je voordeelplank compleet met een tuinerwtendop met munt en gevulde komkommer.
bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaasspiesjes met wortel en radijs in zuur

Een aangename verrassing: serveer deze kaasspiesjes met wortel en radijs op de borrel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig