IJshoorntje met gemengd fruit
Het beste van twee werelden: ijshoorntjes en fruit!
Aan de slag
Snijd de aardbeien in kwarten en doe in een kom. Halveer de druiven en doe bij de aardbeien in de kom. Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes van 2 cm. Doe met de bramen en blauwe bessen in de kom.
Boen de citroen schoon, rasp de gele schil, pers de vrucht uit en meng het rasp en het sap door het fruit. Schep alles goed om, laat eventueel uitlekken als het iets te nat wordt.
Verdeel het fruit over de ijshoorntjes. Serveer direct.
IJshoorntje met gemengd fruit
Het beste van twee werelden: ijshoorntjes en fruit!
null personen
85 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aardbeien in kwarten en doe in een kom. Halveer de druiven en doe bij de aardbeien in de kom. Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes van 2 cm. Doe met de bramen en blauwe bessen in de kom.
Boen de citroen schoon, rasp de gele schil, pers de vrucht uit en meng het rasp en het sap door het fruit. Schep alles goed om, laat eventueel uitlekken als het iets te nat wordt.
Verdeel het fruit over de ijshoorntjes. Serveer direct.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g aardbeien
100 g pitloze witte druiven
2 zoete kleine appeltjes
100 g bramen
100 g blauwe bessen
½ citroen
10 ijshoorntjes naturel