Regenboogspiesjes met yoghurtdip
Kids-vakantie tip: maak gezonde groente-regenboogspiesjes met yoghurtdip.
Aan de slag
Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 3 cm. Schil de peen en snijd hem in 16 plakjes (per 16 stuks) van 1 cm breed. Snijd de halve komkommer in 16 plakjes (per 16 stuks) van 1 cm breed. Snijd het basilicum fijn en roer het door de yoghurt.
Rijg de spiesjes. Begin met een cherrytomaat, gevolgd door een stukje rode paprika, een plakje peen, een stukje gele paprika, een druif, een plakje komkommer en de blauwe bessen. Maak zo ook de rest van de spiesjes.
Leg de spiesjes op een grote schaal en serveer met de dip.
Regenboogspiesjes met yoghurtdip
Kids-vakantie tip: maak gezonde groente-regenboogspiesjes met yoghurtdip.
null porties
35 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 3 cm. Schil de peen en snijd hem in 16 plakjes (per 16 stuks) van 1 cm breed. Snijd de halve komkommer in 16 plakjes (per 16 stuks) van 1 cm breed. Snijd het basilicum fijn en roer het door de yoghurt.
Rijg de spiesjes. Begin met een cherrytomaat, gevolgd door een stukje rode paprika, een plakje peen, een stukje gele paprika, een druif, een plakje komkommer en de blauwe bessen. Maak zo ook de rest van de spiesjes.
Leg de spiesjes op een grote schaal en serveer met de dip.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
1 gele paprika
130 g winterpeen
½ komkommer
5 g verse basilicum
150 g Griekse yoghurt
250 g cherrytomaten
150 g pitloze witte druiven
150 g verse blauwe bessen
Dit heb je nodig
houten satéprikkers