Regenboogspiesjes met yoghurtdip
bewaar
bewaar

Regenboogspiesjes met yoghurtdip

Kids-vakantie tip: maak gezonde groente-regenboogspiesjes met yoghurtdip.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 3 cm. Schil de peen en snijd hem in 16 plakjes (per 16 stuks) van 1 cm breed. Snijd de halve komkommer in 16 plakjes (per 16 stuks) van 1 cm breed. Snijd het basilicum fijn en roer het door de yoghurt.

Rijg de spiesjes. Begin met een cherrytomaat, gevolgd door een stukje rode paprika, een plakje peen, een stukje gele paprika, een druif, een plakje komkommer en de blauwe bessen. Maak zo ook de rest van de spiesjes.

Leg de spiesjes op een grote schaal en serveer met de dip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Regenboogspiesjes met yoghurtdip

Kids-vakantie tip: maak gezonde groente-regenboogspiesjes met yoghurtdip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig