Frambozenboter
Heb je na het barbecueën nog wat boter over? Het smaakt ook fantastisch op toast, bagels, pannenkoeken en wafels!
Aan de slag
Doe de roomboter (op kamertemperatuur) in een kom en klop met een handmixer in 5 min. licht en luchtig. Voeg ½ frambozenjam toe en klop nog 1 min. mee. Spatel nog ½ frambozenjam kort door de boter.
Frambozenboter
Heb je na het barbecueën nog wat boter over? Het smaakt ook fantastisch op toast, bagels, pannenkoeken en wafels!
bijgerecht
null personen
250 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de roomboter (op kamertemperatuur) in een kom en klop met een handmixer in 5 min. licht en luchtig. Voeg ½ frambozenjam toe en klop nog 1 min. mee. Spatel nog ½ frambozenjam kort door de boter.
vegatip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g ongezouten roomboter
2 el frambozenjam
Dit heb je nodig
handmixer