Gepofte aardappel van de BBQ met boter, kaas en bieslook
Geef je alledaagse pieper eens een upgrade door hem te poffen op de BBQ! Lekker met roomboter, bieslook en kaas.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Wikkel alle aardappelen afzonderlijk in een stuk aluminiumfolie. Leg ze op het barbecuerooster en pof ze in 55-60 min. gaar met de deksel op de barbecue.
Snijd ondertussen de bieslook fijn.
Snijd de aardappelen over de lengte open maar niet door. Roer door elke aardappel ¼ van de boter, daarna ¼ van de kaas en tot slot ¼ van de bieslook (houd wat achter voor garnering). Bestrooi met peper en eventueel zout en bestrooi met de rest van de bieslook.
Gepofte aardappel van de BBQ met boter, kaas en bieslook
Geef je alledaagse pieper eens een upgrade door hem te poffen op de BBQ! Lekker met roomboter, bieslook en kaas.
bijgerecht
null personen
335 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Wikkel alle aardappelen afzonderlijk in een stuk aluminiumfolie. Leg ze op het barbecuerooster en pof ze in 55-60 min. gaar met de deksel op de barbecue.
Snijd ondertussen de bieslook fijn.
Snijd de aardappelen over de lengte open maar niet door. Roer door elke aardappel ¼ van de boter, daarna ¼ van de kaas en tot slot ¼ van de bieslook (houd wat achter voor garnering). Bestrooi met peper en eventueel zout en bestrooi met de rest van de bieslook.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grote iets kruimige aardappelen
10 g verse bieslook
30 g ongezouten roomboter
100 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
barbecue
aluminiumfolie