Gepofte aardappel uit de airfryer
bewaar
bewaar

Gepofte aardappel uit de airfryer

Je airfryer is niet alleen voor het bakken van frietjes! Je kunt er ook heerlijke gepofte aardappelen mee maken. Perfect met roomkaas als vulling.

10 min. bereiden / 40 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de airfryer voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon en verdeel ze over de bodem van het mandje van de airfryer. Laat 40 min. in de airfryer garen. Keer de aardappelen regelmatig om.

Snipper ondertussen de sjalot en snijd het bosuitje en de bieslook fijn. Meng de roomkaas met de sour cream, sjalot, bosui en ⅔ van de bieslook. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de aardappelen over de lengte open, maar niet door en schep de roomkaas erin en bestrooi met de rest van de bieslook.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gepofte aardappel uit de airfryer

Je airfryer is niet alleen voor het bakken van frietjes! Je kunt er ook heerlijke gepofte aardappelen mee maken. Perfect met roomkaas als vulling.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig