Gepofte aardappel
bewaar
bewaar

Gepofte aardappel

Gepofte aardappel is een echte traktatie. Voor welke topping kies jij?

40 min. bereiden

1 ingrediënt

Aan de slag

Boen de aardappelen schoon en wikkel ze in aluminiumfolie. Leg de aardappelen in de gloeiende kooltjes, aan de rand van de barbecue. Keer regelmatig.

Prik ze na 30 min. in met een vork. Als deze er makkelijk in- en uitgaat, zijn de aardappelen gaar. Verwijder voorzichtig het folie (warm!) en snijd de aardappelen aan de bovenkant in. Vul ze met 1 van onderstaande toppings.

algemeenGebruik bij voorkeur kruimige aardappelen voor die losse structuur. Maar vastkokende aardappelen kunt u ook prima poffen.
algemeen3x toppings van 2 ingredienten. 1. Meng: zure room met bieslook. 2. Meng groene pesto met roomboter. 3. Meng pancetta (spek) met mayonaise.

Aardappel poffen op de barbecue

Instructievideo - 00:33 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gepofte aardappel

Gepofte aardappel is een echte traktatie. Voor welke topping kies jij?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig