Speltbeschuit met roze huzarensalade
bewaar
bewaar

Speltbeschuit met roze huzarensalade

Fan van huzarensalade en de kleur roze? Dan is deze lunch voor jou een feestje!

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Schil de vastkokende aardappelen, snijd in blokjes van een ½ cm en kook in 7 min. beetgaar. Giet af, laat uitlekken en laat op een platte schaal in 10 min. afkoelen tot kamertemperatuur

Kook ondertussen de scharreleieren in 10 min. hard en snijd in plakjes. Halveer ondertussen de zilveruitjes. Snijd de gerookte scharrelkipfilet in blokjes van een ½ cm. Laat de mais uitlekken en snijd de peterselie fijn. Snijd de gekookte rode biet in stukken, doe samen met de mayonaise in een hoge beker van een staafmixer en pureer glad.

Meng de gepureerde biet met de aardappelen, kip, mais, zilveruitjes, ½ van de peterselie en de augurkenblokjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Besmeer de speltbeschuiten met de huzarensalade en verdeel de plakjes ei erover. Bestrooi met de rest van de peterselie.

vegatip Laat de kip achterwege.
bewaartipJe kunt de huzarensalade 3 dagen van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Speltbeschuit met roze huzarensalade

Fan van huzarensalade en de kleur roze? Dan is deze lunch voor jou een feestje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig