Speltbeschuit met makreelsalade, komkommer en radijs
bewaar
bewaar

Speltbeschuit met makreelsalade, komkommer en radijs

Een vrolijke lunch met verschillende kleuren. Zo heb jij een extra vrolijke pauze!

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de sjalot en snijd een de komkommer in blokjes van een ½ cm. Maak de friszure appel (bijv. granny smith) schoon en snijd in blokjes van een ½ cm. Snijd de radijs in dunne reepjes en snijd de helft van het radijsblad fijn.

Verwijder het vel van de gerookte makreelfilet en verdeel de vis in kleine stukjes. Meng de makreel met de sjalot, komkommer, appel, radijs en yoghurt Griekse stijl in een kom. Pers de citroen erboven uit en breng op smaak met peper en eventueel zout. Besmeer de speltbeschuiten met de makreelsalade en bestrooi met wat radijsblad. Breng op smaak met peper.

vegatipVervang de makreelfilet door grof geprakte kikkererwten uit blik.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Speltbeschuit met makreelsalade, komkommer en radijs

Een vrolijke lunch met verschillende kleuren. Zo heb jij een extra vrolijke pauze!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig