Couscoussalade met gegrilde paprika en visfilet uit de oven
bewaar
bewaar

Couscoussalade met gegrilde paprika en visfilet uit de oven

Een smaakexplosie op je bord: couscous met knapperige vis en gegrilde paprika!

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de visfilets over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 20 min. in de oven gaar.

Meng ondertussen de couscous met de ras el hanout en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de amandelen 4 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord en hak grof.

Laat de paprika uitlekken en snijd samen met de tomaten in blokjes. Snijd de peterselie fijn. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de helft uit. Snijd de andere helft in halve plakjes.

Meng de couscous met de paprika, tomaat, peterselie, 1 el citroensap (per 4 personen) en 1 tl citroenrasp (per 4 personen), olie, amandelen en veldsla. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de couscous en visfilet over de borden en serveer met een plakje citroen.

bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscoussalade met gegrilde paprika en visfilet uit de oven

Een smaakexplosie op je bord: couscous met knapperige vis en gegrilde paprika!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig